Hetast just nu!

25 juni, 2010

Iphone 4 - Lider av signalstörning


Iphone 4 tappar signalstyrka när användarna håller den i handen, mest drabbade är de vänsterhänta. Orsaken tror vara de två antennerna i metallramen som möts nere i väster hörn. En fuktig hand skulle då kunna orsaka störningar mellan de båda antennerna, som resulterar i försämrad signalstyrka.

På Apple säger man att alla mobiltelefoner har känsliga delar beroende på var antennen har placerats, och ger svar på tal på detta viset:

"– Undvik att greppa telefonen i det nedre vänstra hörnet på ett sätt som täcker båda sidor av det svarta strecket på metallbandet, eller använd helt enkelt ett av alla tillgängliga fodral."


Tycker detta är en otroligt korkat svar, om uttalande nu är sant. Det är väl ingen som accepterar att en telefon för 8000kr inte ska gå att hålla i handen så som man själv föredrar, på ett användarvänligt sätt. Att få rådet att köpa till ett fult fodral, bara för att Apple inte kan tillverka en ordentlig telefon är helt absurt! Om de inte får bot på det här problemet så tror jag det kommer att bli väldigt många missnöjda kunder, och återlämnade telefoner.Ett klipp på en demonstration av problemet.

Inga kommentarer: