Hetast just nu!

02 juni, 2010

Ang. Röstningen


Vafan
kom igen nu, rösta!


Det är i snitt 500.000 (50) besökare per dag på Afrobladet, och bara 13 har röstat under de veckor den funnits uppe på sidan. Det är bara ett klick som ska göras, är det så jobbigt? Om det gick så skulle jag ordna så den röstade automatiskt, men det är svårt då det inte finns något program som kan avgöra om du som sitter vid datorn är man eller kvinna, pojke eller flicka.

Är det så att det är husdjur som sitter och surfar, eller stämmer inte valen in på er resterande av någon annan anledning. Det kanske är en del utomjordiska besökare också? Kommentera det här inlägget i så fall så jag kan lägga till fler alternativ att välja. Vad vill ni ha för val, Alien, Schimpans, Torsk, Flatlus, Jesus?

Nej men allvarligt talat (skrivet) det här är ju en seriös undersökning, så rösta och gör det ordentligt. Jag har svårt tro att av de 13 som hittills har röstat så är 3 av dem kvinnor med en penis (SheMale - chick with a dick). Ta röstningen på allvar nu, eller tycker ni den verkar oseriös på något sätt..? ;)


När ni skärpt till er så kommer det att dyka upp nya roligare undersökningar.

Inga kommentarer: