Hetast just nu!

16 juni, 2010

Nokia X5


Nokia, vadfan håller ni på med?

En gång i tiden gjorde Nokia de bästa och snyggaste telefonerna, men de senaste åren har bara varit katastrof. Och vad är det här nu då, X5 ser ut som någon typ av Nintendo DS. Pinsamt ful telefon som ser väldigt komplicerad ut att använda med tanke på det lilla formatet och utfällbart mini tangentbord. Designteamet på Nokia kanske ska sluta hallucinera nu och börja tänka igenom sina telefoner lite mer.

Jag hoppas den här är riktad till barn mellan 5-10 år, för vilken annan människa vill springa runt med den här på fickan? Sony Ericsson X10 mini är i alla fall lite söt och smidig med sin touchdisplay, och det är antagligen därifrån insperationen kommit till Nokia X5. Däremot ser det ut som Nokia misslyckats totalt! Kommentera om ni tycker annat är ni snälla, för jag skulle gärna vilja veta vem som vill ha den här. Släng med er ålder och kön samtidigt, kanske vinner ni ett fint pris som tack?


Jaja, här är i alla fall lite information om telefonen för er som blev förälskade.

Nokia X5 kommer att köra Symbian S60 och är försedd med ett utdragbart QWERTY-tangentbord. Den har en kamera på fem megapixel med LED-blixt och 2GB minne på ett medföljande microSD-kort som kan uppgraderas till 32GB. Telefonen är även försedd med ett slags "skak"-gränssnitt via vilket användaren till exempel kan få upp antal olästa meddelanden bara genom att skaka på telefonen. Batteri som ska ha 16 dagars standbytid eller 24 timmar oavbruten musikuppspelning.

Telefonen kommer att släpps i Indonesien under kvartal tre och priset kommer att landa på motsvarande 165 euro. Om X5 kommer att lanseras på några andra marknaden vet inte ens gudarna.


Inga kommentarer: