Hetast just nu!

16 maj, 2011

Zipperall - OnePiece kopian

Uppdatering!
Nu har det kommit in 2 nya modeller i deras kollektion.

Tidigare inlägg 2011-05-13
Nej det är inte OnePiece - Jump in, det är den svenska varianten Zipperall - Suits for every moment.

Har du länge funderat på att köpa en OnePiece men du är student och har inte haft råd, då kanske du nu har råd med en Zipperall. Och samtidigt kan du strunta i att köpa den fula kopian som säljs hos Gina Tricot.


Zipperall är en ren kopia på den kända OnePiece mysdressen, men till halva priset (just nu i alla fall). Och kvalitén och känslan sägs var likvärdig. Än så länge har de 5 modeller att välja mellan, men fler kommer.

De har kanske inte lika snygg hemsidan, eller lika många varianter att välja på. Men det är svenskt!Just nu kostar en Zipperall 599-899 kr
(ordpris 1199-1499 kr)

Beställ din här Zipperall.se

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men hvem vil ha en FAKE OnePiece. Pinsamt! Designet til OnePiece er myckat finare!!!

Afrobladet sa...

Ni som fortsätter försöka göra reklam här i kommentarfältet för ett oseriöst företag som säger sig sälja sparkdräkter kan sluta med det.

Anonym sa...

Sjukligt less på alla kommentarer om "original". Att regga domännamnet Onepiece är lyckat men skapar inget original...90% av alla Onepiece kommer från samma leverantör. Trust me , i know... Beställt prover och då fått leveranser i alla stora leverantörers förpackningar från Kina. Att de sedan tar över 1000:- är däremot patetiskt