Hetast just nu!

01 juni, 2010

Necker Island - Karibiska havet


Hyr
din egna ö med personal
Necker Island ligger i Karibiska havet och kan bli din i 5 dagar eller mer. Man hyr ön för upp till 28 personer som delar på 14 rum. Fram till 31 mars 2011 hyr man ön från 53,000 dollar per natt ($1,893 per person per natt) och då ingår även personal såklart. Sen utgår det en serviceavgift på 2,5% som läggs på räkningen. (Afrobladet har bokat hela midsommarveckan)

Vill man ha fler gäster vid tex ett bröllop eller något annat speciellt tillfälle kan ön ta emot upp till 100 gäster. Men då ön endast har 28 sängar kommer de resterande gästerna att få sova på grannörna precis intill.

Necklar Island som även heter Virgin Island ägs av multimijardären Sir Richard Branson's sedan 1978. Richard är grundaren av Virgin imperiet som sysslar med i stort sett allt, från musikbolag, till flygbolag och snart turistresor till rymden. Necklar Island är hans hem och favoritavkopplingsställe, och sedan 1984 även en del av Virgin Limited Edition, Richard's portfolio av unika resemål. Ön har 60 anställda och över 200 flamingos som är en del av Necker familjen. :)

Vad finns att göra då? Det mesta faktiskt, tennisbana, studsmatta ute på havet, kitesurf, spa, gym, flera mindre seglingskatamaraner, dykning kring ett fantastiskt korallrev och massa mer. Sen såklart sol och bad, bubbelpool, god mat, avkoppling i världsklass. Men utöver allt sånt så finns det även möjlighet att hyra Richard's 32 meter långa seglingskatamaran med besättning för lite längre resor ut på havet. Även här är allt lyx, likaså maten. Det ska gå bra att få en vanlig skinkmacka lika väl som en nykokt färsk hummer.

Är man fortfarande inte nöjde så har Richard ett ess i skjortärmen. Vad säg om en James Bond inspirerad öppen miniubåt för 2 passagerare och en utbildad förare. Det är inte varje dag man får chansen att utforska korallrevet på det sättet.neckerisland.virgin.com

Inga kommentarer: