Hetast just nu!

07 juni, 2010

Biopremiär - v.23


Onsdag 9 juni -
A-TeamHåll hårt i popcornen för det blir åka av när Hannibal Smith och hans A-Team intar vita duken till sommaren. Teamet består av B.A. Baracus en flygrädd vapenexpert med en fäbless för allt som glimmar, Templeton ”Face man” Peck som kan snacka omkull vem som helst och Howlin ”Mad” Murdock diagnostiserad galning och lysande pilot. Ge dem en minut och de är bra. Ge dem en timme och de är lika oslagbara som planen är galen.

Regi: Joe Carnahan
Genre: Action
Speltid: 1h 58m
Skådespelare: Bradley Cooper, Liam Neeson, m.fl.
Fredag 11 juni -
Streetdance 3D


Storbritanniens första 3D-produktion tar oss med till Streetdancetävlingarnas fartfyllda och coola värld där dansstilar avlöser varandra på löpande band och Storbritanniens främsta streetdansare som Flawless, Diversity och George Sampson imponerar stort med sina halsbrytande dansnummer.

Carly och hennes crew har just avancerat till finalen i Storbritanniens största streetdance-tävling när deras ledare Jay plötsligt lämnar gruppen. De står utan lokal att repetera i när Carly stöter på Helena, rektor för en balettskola. Helena tycker henneselever saknar passion och känsla i sin dans och erbjuder Carly och hennes crew träningsmöjligheter på skolan, om de lär baletteleverna streetdance. Två skilda världar möts, eller snarare kolliderar. Utan att egentligen ha någonting gemensamt, mer än kärleken till sin respektive dansgenre, inser de bägge dansgrupperna att man måste hitta något sätt att samarbeta för att kunna vinna.


Regi: Max Giwa, Dania Pasquini
Genre: Musik, Drama, 3D
Speltid: 1h 36m
Skådespelare: Rachel McDowall, Nichola Burley, Charlotte Rampling, m.fl.

Inga kommentarer: