Hetast just nu!

14 juni, 2010

Biopremiär - v.24


Onsdag 16 juni -
Killers


En oåtkomlig mördare har gett upp sin brottsliga karriär efter att ha gift sig med sin drömkvinna. Hans hustru har ingen kännedom om hans förflutna, tills de upptäcker att någon är ute efter honom, och att deras närmaste vänner och grannar kan vara de hyrda lönnmördarna.


Regi: Robert Luketic
Genre: Komedi, Action
Speltid: 1h 41m
Skådespelare: Ashton Kutcher, Katherine Heigl, m.fl.

Onsdag 16 juni -
When in Rome

En ambitiös ung kvinna från New York reser till Rom för att närvara på sin systers bröllop. Hon har själv inte hittat den sanna kärleken och plockar på skämt upp några magiska mynt ur en ”önskebrunn” som ska ge tur i kärlek. Hon förföljs sedan av ett gäng udda beundrare, en korvpamp, en hobby-trollkarl, en excentrisk konstnär och en självupptagen modell. När den charmiga reportern börjar uppvakta henne undrar hon om det är äkta kärlek eller bara magi.


Regi: Mark Steven Johnson
Genre: Komedi, Romantik
Speltid: 1h 30m
Skådespelare: Kristen Bell, Josh Duhamel, Wagner Moura, m.fl.

Fredag 19 juni -
I min vildaste fantasi


Kirk Kettner är i tjugoårsåldern och arbetar som säkerhetsvakt på flygplatsen i Pittsburgh. Han hänger fortfarande mest med sina gymnasiepolare samt arbetskamraterna Jack, Stainer och Devon. Samtidigt drömmer han om att få tillbaks sitt ex, Marnie som dock gått vidare för länge sedan. Kirk verkar ha nöjt sig med att upprätthålla detta status quo i livet – tills den dag Molly svischar igenom hans säkerhetskontroll och glömmer sin mobiltelefon.
Molly är smart, sofistikerad – och sagolikt snygg. I en annan liga än Kirk, helt enkelt. När Kirk är vänlig nog att söka upp Molly och återlämna hennes telefon erbjuder hon sig att återgälda honom med ett par hockeybiljetter. Han accepterar, utan att för en sekund tänka att han just blivit utbjuden på en date av sin drömtjej.


Regi: Jim Field Smith
Genre: Komedi, Romantik
Speltid: 1h 44m
Skådespelare: Jay Baruchel, Krysten Ritter, Alice Eve, m.fl.

Inga kommentarer: