Hetast just nu!

07 april, 2010

Champions League-kvartsfinalen

Zlatan Ibrahimovic gjorde ju som de flesta vet 2 mål i Champions League-kvartsfinalen borta i London, England och blev hyllad som en kung. Matchen slutade 2-2 mellan Arsenal - Barcelona.

Lionel Messi ville inte vara sämre i returmötet hemma i Barcelona, Spanien, där Zlatan inte spelade p.g.a. skada. Messi började med ett äkta hattrick i första halvlek, för att sedan även sätta ännu en boll i nät, och därmed göra helt sanslösa 4 mål i en Campions League-match! Om Zlatan blev hyllad som en kung för sina 2 mål, då undrar jag vad Messi blev hyllad som. Hela Camp Nou Stadium gungade och 98.000 i publiken sjöng Messi! Nu världens bästa fotbollsspelare någonsin enligt många, inklusive mig själv.

Matchen slutade 4-1, och sändes på Viasat Fotboll. Önskan hade varit att se den på plats, för det är en av de saker jag vill göra i mitt liv. Bäst vore ju förstås nu, att få se både Messi och Zlatan spela samtidigt, och alla de andra i Barcelona som är för många att nämna vid namn och även lyckas stava dem rätt.
På lördag händer det igen!

EL CLÁSICO

Tyvärr ser det ut som att Zlatans skada kommer stoppa honom från spel. Men Messi får vi förhoppningsvis njuta av ännu en gång.

Inga kommentarer: