Hetast just nu!

05 mars, 2011

Få 2 biobiljetter - Endast 5,5 miljoner i fraktavgift


Alla dessa mail man får (som oftast hamnar i skräppostfiltret) är ju bara så jobbiga. Man har "vunnit" det ena och det andra, varje dag massa nya "vinster" som man blivit speciellt utvald till. Vem går på dessa mail nuförtiden?

Det här var i alla fall ett av det roligast jag fått på länge. Ett erbjudande om att få en gåva på 2 biobiljetter, och jag behöver bara betala frakten på 5,5 miljoner. Låter som ett klipp! :) Står dock inte om det är svenska kronor, det kanske är Lire, eller Euro, eller Pund? Och just det, avslutningsvis i mailet "Ha en trevlig resa på bio". Kanske är det så att biljetterna gäller för en visning på månen, det skulle förklara de 5,5 miljonerna i porto om det är så att resa dit är inkluderad i själva portot. Går man in på länken i mailet så står det där att portot är 6 kr. Jag tycker det här är väldigt missvisande och vilseledande marknadsföring :)


Mailet:

Från: Lena (email@onetime.ccemails.com)
Skickat: den 2 mars 2011 03:01:28
Till: **********

Grattis med din Gåva **********

Du kan bli fritt får 2 biobiljetter. Allt du behöver göra är att betala porto på 5,50 miljoner, och så är biljetterna på väg till dig.

Boka två fria biobiljetter här.

Ha en trevlig resa på bio.


Med vänliga hälsningar,
Lena

Inga kommentarer: