Hetast just nu!

08 november, 2010

Philips 46PFL7605HPhilips nya tv har något riktigt intressant som jag tidigare inte läst om hos någon annan tv. Den har något så coolt som de kallar "Wi-Fi Media Connect" som är en lösning för att projicera bilden från en dator till TV:n helt trådlöst.

Genom att installera ett program på datorn ska det vara enkelt att med ett enda musklick dela hela datorskärmen med TV:n. Så nu behöver man inte längre tänka på olika filtyper, för om datorn kan spela upp filen kommer den också att visas på TV:n.

För att använda Wi-Fi Media Connect behöver man Philips trådlösa USB-adapter PTA01 som kostar ca 800kr.

Tv:n i övrigt har dessutom det mesta i övrigt också. Modellen som jag tittat på är en Philips 46PFL7605H med Ambilight Spectra 2 (lampor på sidan av tv:n som skiftar i färg efter vad som visas på tv:n och på så sätt ger en djupare, behagligare och mer innlevelserikare bild) 46 tums LED-belysning, Full HD 1080p, 100Hz, Net TV för att kunna se t.ex. YouTube direkt utan dator, DLNA, USB port med stöd för HD material. Utseendemässigt så är både fronten på tv:n och fjärrkontrollen i borstad aluminium, och tv:n mäter endast 4,2 cm i tjocklek. Priset ligger runt 12.000 krnetonnet.se

Inga kommentarer: