Hetast just nu!

15 november, 2010

Lunarstorm i graven

UPPDATERING!Som vi tidigare skrivit så gick Lunarstorm i graven efter drygt 10 år. Bjarne (Lunarstorms maskot) blev arbetslös och fick börja springa hos Arbetsförmedlingen. Men det är inte lätt att hitta ett nytt jobb när man är så förknippa med Lunarstorm och barnsliga ord som *kjam* så det dröjde inte länge innan man hittade honom på söders parkbänkar med en flaska i handen. Nu har det läck ut bilder på internet också, och här ovan kan ni se en av dem. Vi får bara hoppas han inte även hamnar i knarkträsket. Så skulle en orange figur försöka sälja saker till er på plattan (Sergels Torg i Stockholm), köp inget!Tidigare inlägg: 2010-06-10 kl 14:00


Efter drygt 10 år så är det nu dags för Lunarstorm att kasta in handduken. Sajten har gått från att ha cirka 1,6 miljoner unika besökare i veckan, till att nuförtiden ligga runt 100 000 unika besökare per vecka. Så senare i Sommar läggs sidan ner, och istället vill de att man ska förflytta sig till den nystartade och fortfarande ofullständiga sajten LS8 som står för "Lunarstorm version 8" och i dagsläget har cirka 2000 registrerade betaanvändare. Men den siffran kommer antagligen att skjuta i höjden allt eftersom Lunarstorm närmar sig sitt slut.

Lunarstorm har fått det tufft allt eftersom fler och fler communitys har dykt upp på internet, och Facebook har inneburit en rejäl massflykt från diverse communitys. Tidigare i år kasstade även Playahead in handduken efter att besöksantalet raserat kraftigt.


*Kjaaaam* :)
lunarstorm.se

Inga kommentarer: