Hetast just nu!

07 november, 2010

100 medlemskort blir 1 medlemskortJag förstår inte det här med att alla butiker ska ha sina egna medlems/bonus/klubb-kort. Varför gör man inte bara ETT "BONUSKORT" där man samlar alla sina medlemsskap. Man har ju lixom hela plånboken full med olika medlemskort, så man får inte ens alltid med sig alla kort. När man sen står där i kassan och de frågar om medlemskort blir svaret många gånger "-Jag har glömt det hemma"

Tänk vad mycket smidigare det hade varit om alla butikers medlemskort fanns på ett och samma kort. Istället för att ha 20 olika medlemskort i plånboken så behöver man då bara ha ett kort, och butiksbiträdet behöver bara fråga "-har du oss på bonuskortet?" Så lämnar man över kortet som vanligt och får sina poäng eller medlemsrabatter i den butiken man handlar i vid just det tillfället. Om man sen inte är medlem i just den butiken och vill bli det så skulle butiksbiträdet bara kunna lägga till en som medlem direkt i kassan.

Bara ur miljösynpunkt vore det värt att satsa på tycker jag. Istället för att trycka 20 kort till alla människor så behöver man bara trycka 1 kort. Kom igen Green Peace AGERA!

Inga kommentarer: