Hetast just nu!

13 november, 2010

Den lilla kycklingen Kim Yong II är flygrädd


USA´s president Barak Obama flyger i Air Force One som alla vet. I själva verket har han två Air Force One flygplan som är av modellen Boeing 747 VC-25.


Rysslands president Dimitri Medvedev har precis köpt sig ett nytt presidentflygplan av modellen TU-214 PU. En nyare modell av samma flygplantyp som Polens president störtade med och dog tidigare i år.
Frakrikes president Nicolas Sarkozy har klagat över att hans två små Airbus A319 saknade den nödvändiga presidentstatusen. Så därför har han införskaffat sig ett nytt presidentplan med 60 lyxsäten, krypterade kommunikationssystem och inbyggt missilförsvarssystem. Flygplanet är en Airbus A330-200 som är ett flygplan som är sextio centimeter längre än det amerikanska presidentflyget. Air Sarko One är namnet som snabbt blivit dess smeknamn. Kostnad för lyxen är 1,6 miljarder, direkt ur stadskassan mitt i den europeiska krisen.
Sveriges stadsminister Fredrik Reinfeldt flyger i vårat kära regeringsplan som är en Gulfstream IV. Planet är 27 meter långt, har en maxfart på 850 kilometer i timmen och en räckvidd på 782 mil. Hobbysamlar har mäktigare flygplan än så bör tilläggas.Nordkoreas diktator Kim Yong II långkalsong som vi väl alla känner till vid det här laget som nya Saddam Hussein. Kim Yong II som gärna vill styra hela värden och bygga så många atombomber han kan innan han dör är faktiskt inte lika kaxig när det kommer till att flyga. Han är nämligen flygrädd och äger inget president diktatorplan, utan han har istället sex privata lyxtåg som han tufft tuffar runt i mellan sina 19 privata tågstationer. Kim Yong använder tågen när han besöker armén, fabriker eller reser utomlands. För att garantera säkerheten åker ett tåg före och ett efter.

Inga kommentarer: