Vi tar det bästa av de bästa nyheterna och händelserna. *efter några andra...
Hetast just nu!
-
En park i centrala New York Alla har nog hört talats om Central Park, men det är nog färre som har koll på hur stor parken är. Men jus...
-
För dig som vill överleva världens undergång I Kansas, USA är man igång med att bygga en lyxig underjordisk bunker för dem so...
12 oktober, 2010
O'hoj mjölkchokladsås
O'hoj Hard Topping är en mjölkchokladtopping för glass. Den funkar så att den är rinnande, och när den kommer i kontakt med den kalla glassen så stelnar den till mjölkchoklad efter en halvminut ungefär. Ganska gott faktiskt, men ta inte för mycket för då blir det tjatigt tycker jag. Priset för en tub tycker jag är lite i överkant, jag betalade över 30 kronor.
Glöm inte att den ska stå i rumstempratur, för har du den i kylen stelnar den och går inte få ut ur tuben :)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar