Hetast just nu!

02 oktober, 2010

Tatueringen man bara måste ångra


I hopp om att vinna en stor summa pengar tatuerade David Winkelman, 48, in en radiostations namn i pannan. Synd bara att tävlingen var ett skämt.

Året var 2000 och David Winkelman satt som vanligt och lyssnade på radiostationen KORB. Plötsligt hörde han hur DJ:en erbjöd lyssnarna ett sexsiffrigt belopp om de tatuerade in hårdrocksstationens logga i pannan.

David Winkelman och hans styvson Richard Goddard åkte båda snabbt till den lokala tatueraren. Och sagt och gjort. Några timmar senare traskade de båda ut därifrån med orden ”93 Rock” och ”Quad City Rocker” för evigt inpräntade i pannan.
Tillsammans åkte sedan Winkelman och Goddard till radiostationen för att hämta sin nyvunna förmögenhet – men möttes av den bittra sanningen: DJ:en hade bara skojat och radiostationen hade inga planer på att betala några pengar.
Winkelman och Goddard stämde radiofirman och hävdade att stationen gjort att de båda ”för evigt kunde hånas för sin girighet och godtrohet”. Men det blev inget med stämningsansökningarna och hela historien kunde ha slutat där…

Om inte Winkelman hade begått ett mindre brott och arresterats i slutet av förra veckan. Han fick då fotograferas av polisen på ett så kallat ”mug-shot” som snabbt spred sig på nätet, där fotot blivit en succé.

Inga kommentarer: