Hetast just nu!

09 juni, 2012

Nike Air Yeezy 2

Sneaker designade i samarbete med Kanye West

Det här är skon som folk just nu tältar för utanför butiken Sneakersstuff på Södermalm i Stockhom.

Skon släpps på lördag 9 juni kl 14 och man får endast köpa 1 par av varje färgsättning, det vill säga max 2 par skor då den kommer i två olika färger. Dessa färger är Wolf Grey/Pure Platinum och Black/Solar Red.

Folk har till och med rest från både Norge och Tyskland för att köa och köpa skorna för 2.599 kr styck. Varför man köar är just för att de endast är tillverkade i 3000 exemplar i hela världen. Hur många par Sverige har fått kan jag inte svara på. Inte heller varför norrmän och tyskar åker till Sverige för att köpa skon, om det är så att skon inte alls släpps där kanske?

Någon som redan har köpt skorna och lagt ut dem för försäljning på Ebay har fått en budgivning på ca 15.000 kr som inte ännu är avslutad. Så man kan antagligen tjäna en slant på att sälja skorna vidare, om man får tag i ett par det vill säga. Man har lagt ut ett par förhandsexemplar på Ebay där budet i fredags låg på 15.000 kronor, men att budgivningen sedan tog en rasande fart där vinnarbudet bland 84 budgivare slutade på otroliga 90.300 dollar, vilket motsvarar drygt 645.000 kronor. Dock misstänker man att Kanye West själv deltagit i budgivningen för att öka publiciteten och hypen kring skorna. I annat fall kan de som fick tag i ett par skor skratta sig hesa hela vägen till banken, om de skulle välja att lägga ut dem på auktion eller försäljning.


Detaljbilder och även bilder på den svarta modellen Black/Solar Red finns på "läs mer »"
ursprungligt inlägg publicerat 2012-06-071 kommentar:

Anonym sa...

smaklösa jävla pjucks dedär