Hetast just nu!

30 juni, 2012

Manchester United - FC Barcelona

I Göteborg 8 augusti 2012

Nu är det klart att lagen möts i en träningsmatch i Sverige. Det är friidrottsarenan Ullevi i Göteborg som står som värd för matchen.

Utökade läktare
På kortsidorna byggs nya temporära ståplatsläktare för klackerna på innerplanen (Ullevi har löpbanor runt fotbollsplanen för friidrott) som gör att kapaciteten utökas från 42.000 till 48.000 vilket innebär att matchen är ekonomiskt möjlig att genomföra.

Stjärnspelare
Bägge lagen har meddelat att man tänker ställa upp med sina bästa spelare, vilket gör att vi kan förvänta oss att se både Wayne Rooney och Leo Messi om ingen är skadad eller på annat sätt inte kan genomför matchen.

Ticnet
Ska bli intressant att se hur Ticnet hanterar det här efter skandalerna med Swedish House Mafia -bokningarna som inte fungerade något bra alls. I detta fall kommer inte heller lagen stå för någon extramatch till dem som möjligen blivit "bestulna" på sina biljetter på Ticnets hemsida om den kraschar, igen.

Kan bli väldigt högt tryck på biljetterna! Inte är det bara en unik chans för oss svenskar att se två av världens bästa klubblag samtidigt och i Sverige, utan Manchester Uniteds fans är väldigt hängivna sitt lag och kommer säkerligen resa i flock från England då Göteborg passar dem väldigt bra geografiskt.

Biljetterna till jättematchen släpps tisdag den 3 juli klockan 9.00 på Ticnet! UTSÅLT

Biljettpris:

  • 425 kr för ståplats i klacken på de temporära läktarna på kortsidorna (övriga läktare på kortsidorna är avstängda)
  • 695 kr för sittplats på långsidorna
Uppdaterat inlägg 2012-06-30
Ursprungligt inlägg 2012-06-28

Inga kommentarer: