Hetast just nu!

26 november, 2012

JAYS

Den lilla svenska hörlurstillverkaren

Jays är ett liten svenskt företag som tillverkar hörlurar med endast ett tiotal anställda, alla duktiga och ansvariga över sina område, men som samtidigt fungerar som ett framgångsrikt team.

Detta lilla företags hörlurar vinner ungefär 80% av alla tester världen över (om jag vill minnas rätt, man är i alla fall i topp i de flesta tester), och just världen är deras försäljningsområde. Det har fullkomligen exploderar för JAYS på världsmarknaden, för varje rapport säljer man ännu mer lurar, och försäljningsområdena expanderar helatiden. Detta har man lyckats med utan att köpa någon som helst annonsplats någonstans, hela ansiktet utåt går via media, sociala medier och konsumenter som lovordar företaget, just för att man helt enkelt älskar lurarna.

Vad som kännetecknar JAYS mest är ändå de platta trasselfria kablarna och dess stilrena design, även förpackningarna andas kvalité. Problemet med en bransch som hörlurstillverkning är att det finns flera hundratals andra aktörer på marknaden som vill sälja sina lurar, så det är en väldigt konkurrenskraftig bransch. Därför hinner man som aktör inte lämna in och sitta vänta på att få patent godkända, så som det kanske borde gjort för sina platta trasselfria kablar. Numera finns det andra märken som kopierar detta smarta drag. Men vad gör det, det är ju inga JAYS!

JAYS koncentrerar sig på in-ear lurar, men man har flertalet modeller av vanliga stora lurar med bygel. De har flera modeller som är speciellt anpassade för både Android och Apple -telefoner, vissa med volym, mikrofån och svartknapp på sladden. Går tydligen byta låt och sådant också som jag förstått. Även finns det appar att ladda hem för att optimera dem till max. På bilden ovan syns a-JAYS four som är anpassade för iPhone och kostar ca 399 kr.

JAYS finns i så gott som alla svenska butikskedjor och att beställa på deras hemsidan, till hela världen. JAYS är det lilla svenska hörlursföretaget som ser ut att ha en ljus framtid framför sig, man har verkligen exploderar på marknaden sista tiden. Att årets julklapp spås bli just hörlurar lär inte heller skada försäljningen. Vem vet, kanske får du ett par JAYS i julklapp. Jag tror tomten kör med JAYS i öronen detta år, ett par q-JAYS Maroon Red!


JAYS.se

Inga kommentarer: