Hetast just nu!

15 mars, 2013

Samsung Galaxy S4

Kör vidare på plast

Från Radio City Music Hall i New Yorks hjärta presenterade Samsung sin nya Galaxy S4 under vad som kunde liknas en Broadwayshow. Lite annorlunda presentation där man använde sig av skådespel och kulisser för att visa på hur telefonens alla smarta funktionen kan användas i vårat vardagliga liv.

Telefonen liknar den gamla S3, dock är nya S4 lite tunnare och har större skärm. Som väntat blev det inget direkt exklusivt med utsidan, det är plast som gäller även denna gång. Tråkigt kan jag tycka, personligen föredrar jag något material som ger mer lyxkänsla och byggkvalité. Man gör leksaker i plast, inte teknikprylar som kostar över 5000 kronor. I detta avseende skulle jag hellre välja nya HTC One.

Till det tekniska så har Galaxy S4 3G och 4G (LTE), WiFi (a/b/g/n/ac), Bluethooth 4.0, IR-LED, NFC. Nytt kul är att den har stegräknare och en sensor för temperatur och IR sensor för att läsa av gester du gör med handen, och på så sätt göra vissa kommandon. Skärmen är på 5 tum (4,99 tum egentligen) med full HD-upplösning (1920x1080). Kameran är på 13 megapixel, och en 2 megapixel på framsidan. Till kameran finns det en mängd nya smarta funktioner som ni kan läser mer om på Samsungs hemsida längst ner.

Slutet på april sägs leveranserna dra igång för er som är sugna på en. Rekommenderar pris 6 300 kronor för 16 GB versionen.


samsungmobilepress.com

Inga kommentarer: