Hetast just nu!

22 december, 2010

Snore Sleep Inspector - At App Store


Det finns så många appar på App Store så har inte sett nå mening att publicera massa olika appar. Men gör ett undantag då jag tyckte den här var himla rolig. Speciellt om man hör till kategorin av människor som snarkar eller pratar i sömnen :)


Svenska Grsoft Labs har nämligen utvecklat en applikation som de kallar för Snore Sleep Inspector. Precis som namnet avslöjar handlar det om en app som håller koll på dina snarkningar.

Appen har man igång under natten och den spelar då in snarkningar eller prat i sömnen som man senare kan analysera när de skedde. Man kan ställa in så att telefonen vibrerar så fort den hör ett snarkljud, vilket då är tänkt att väcka personen i fråga och få denne att ändra position och eventuellt sluta snarka. Det finns flera olika inställningar att göra och om du känner för det kan du dela med dig av dina snarkljud på Facebook.

När du vaknar på morgonen kan du se en summering av hela natten. Hur länge du har sovit, hur ofta du snarkade och hur högljudda dina snarkningar var loggas.

Sju spänn kostar den, så det kan vara värt bara för att prova och se om man snarkar :)


itunes.apple.com

Inga kommentarer: