Hetast just nu!

20 maj, 2013

Philips DiamondClean

Med unik laddstation

Denna nya eltandborste från Philips har 5 lägen välja mellan när man ska borsta tänderna -Clean, White, Polish, Gum Clean och Sensitive. Man väljer dem enkelt genom att trycka på startknappen ex antar gånger till att önskat läge lyser. 

Denna tandborste använder sig av vibration istället för rörelse så som de flesta är vana vid hos Braun. Laddning görs genom att helt enkelt ställa tandborsten i det medföljande glaset. Detta glas (läs plast) går utmärkt att använda för att fylla upp med vatten och skölja munnen med. Själva laddaren är som en puck under glaset, vilket man ställer ned glaset på, och sedan laddas tandborsten "trådlöst" så som de flesta elektroniska tandborstar laddar sig idag. Observera dock att en sladd ändå måste kopplas från pucken till ett nätuttag. En extraladdare ingår även inbyggt i ett resekit, som är en mini-USB-laddare.

Priset ligger på runt 1 500 kr.
Just nu har Philips en kampanj som gäller mellan den 1 maj 2013 och den 12 juni 2013 där man får tillbaka 500 kr om man köper en DiamondClean från NetOnNet eller Elgiganten. Läs mer här.


Philips.se

Inga kommentarer: