Hetast just nu!

20 februari, 2012

Jysk - Ordinarie pris?

Handla aldrig på Jysk till ordinarie priser

Brukar ni handla på Jysk? Det som är så lustigt med Jysk är att varje vecka skickar de ut sitt nyhetsblad, eller kanske ska man kalla det för deras "ordinariepriser-blad". Jag tror nämligen att de priser de har i bladen som är nedsatta med rätt ofta ända ner till 50% egentligen är deras ordinarie priser. Så när du handlar till ordinarie pris, då handlar du egentligen till överpris.

Ska du köpa något på Jysk, köp det inte till ordinarie pris. Jag lovar dig, vänta till nästa vecka och läs det nya annonsbladet och det du tänkt köpa veckan innan kommer vara 30-50% billigare denna vecka. Och skulle det inte vara så att just det du skulle köpa inte alls blev billigare, vänta då en vecka till. Deras kampanjer går bara runt i en cirkel, "kampanjpriset" kommer tillbaka på just din produkt så småningom.

Sen kanske man ska köpa massa olika saker, då kan det till och med löna sig att köpa dem vid olika tillfällen, bara för att få dem upp till 50% billigare. Speciellt värt är det ju om man köper en säng, soffa eller möbel t.ex. som kan vara flera 1000-lappar billigare rätt vecka. Även täcken och kuddar kan man spara flera 100-lappar på.

Exempel i annonsen ovan så sparar du 1499kr på en Skänk, 499kr på en kontorsstol, 1099kr på en soffa. Vilket du skulle få betala extra veckan innan. Sen kommer dessa erbjudanden med all säkerhet tillbaka inom en månad. Det är så Jysk funkar.


JYSK webbshop
1 mars öppnar Jysk sin nya förbättrade och mer effektiva webbshop, där större delen av deras sortiment kommer att vara möjligt att köpa online. Det är alltid positivt, beroende på fraktpriserna förstås.


Nyfiken på vad ordet "Jysk" betyder och i vilka länder de har butiker? Eller vart det en dag startade? Klicka på läs mer här nedan.

JYSK-koncernen

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som säljer "allt till hemmet" och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman som alltid har "ett bra erbjudande".

När han 1979 öppnade han sin första butik i Århus, Danmarks näst största stad – där butiken faktiskt fortfarande finns kvar – hade Larsen stora ambitioner, även om han aldrig kunde föreställa sig hur snabbt hans verksamhet skulle växa. Larsen fortsatte med att öppna flera framgångsrika JYSK bäddlager (som butikerna hette fram till 2001) över hela Danmark, och 1984 öppnade han sin första butik utanför landets gränser, i grannlandet Tyskland.

Idag omfattar JYSK-koncernen omkring 1.900 butiker i följande 34 länder världen över: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjeckien, Ungern, Nederländerna, Slovakien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Island, Kanada, Grönland, Färöarna, Estland, Lettland, Litauen, Ukraina, Kosovo, Bulgarien, Kazakstan, Rumänien, Frankrike, Storbritannien, Slovenien, Makedonien, Kroatien, Italien, Spanien, Bosnien-Hercegovina, Kina och Serbien.

Koncernens årliga omsättning är cirka 2,5 miljarder euro. Tillväxten är stadig och kontrollerad, och den totala personalstyrkan består av nästan 17.000 medarbetare.

Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre värderingar som Lars Larsen själv alltid har identifierat sig med. JYSK står för pålitlighet, och ett avtal är alltid ett avtal.


Källa Jysk.se

Inga kommentarer: