Hetast just nu!

22 november, 2010

Philips - Lumea


Philips Lumea är ett IPL-hårborttagningssystem som använder lätta ljuspulser för att stimulera hårroten att gå in i en vilofas. Håret ramlar av naturligt och återväxten hämmas. Om du använder det en gång varannan vecka får du mjuk hud varje dag.
Philips Lumea ger lätta ljuspulser till hårrötterna. Håret fälls naturligt och håråterväxten hindras. Upprepad behandling varannan vecka för armhålorna och var fjärde vecka för bikinilinjen håller huden len varje dag. Behandlingen blir som mest effektiv om du rakar området före behandling så länge du upplever håråterväxt (endast första behandlingar)..



I Philips Lumea finns en innovativ ljusbaserad teknik som kallas IPL (Intense Pulsed Light) som har utvecklats utifrån teknik som används för hårborttagning i professionella skönhetssalonger. Med Philips Lumea får du den innovativa tekniken i ett utförande för hemmabruk och du kan använda den var som helst och när det passar dig.

Philips Lumea har fem justerbara lampenergiinställningar som säkerställer en skonsam men effektiv behandling. Om den utförs på rätt sätt är IPL-behandling med Philips Lumea säker och skonsam även för känslig hud och känsliga kroppsdelar. Behandlingstiden och hur ofta du behöver ladda batteriet beror på vald inställning och vilket område som behandlas

Philips Lumea fungerar effektivt på (naturligt) mörkblont, brunt och svart hår. Philips Lumea fungerar INTE effektivt på (naturligt) rött, grått, ljusblont och ljusblont hår. Philips Lumea passar inte för mycket mörk hud (hudtyp VI

Philips Lumea är utrustad med en lampa som har en lång livslängd på 40 000 ljussignaler. Och med snabbladdningsfunktion som tar 3 timmar får du ut ca 160 ljussignaler. Priset ligger omkring 6000kr.



philips.se

Inga kommentarer: