Hetast just nu!

21 januari, 2011

Gay Time


Satt och klicka runt lite på en tidningsprenumerationssida (lång ord or what!?) för att hitta någon intressant tidning att få ner i brevlådan där hemma. Och när jag sen såg den här tidningen som heter Gay Times Magazine så slog det mig. Vad vore inte roligare än att ge bort den till någon i present! En årprenumeration som gör att det dimper ner en gaytidning i kompisens brevlåda varje månad. Hur roligt som helst ju, man behöver inte ens säga något bara låta honom undra vad fan det är frågan om.

Första tidningen lär han bara tänka att jaha, nå reklamtrick. Men sen när det kommer ytterliggare ett nummer nästa månad lär han bara tänka att vafan! Och samtidigt är han rädd någon ska se tidningen så han försöker gömma den på något bra ställe, för han vill väl ändå inte slänga en helt ny tidning direkt i soporna utan att ändå nyfiken läst igenom den sida för sida? :)

Tyvärr var man tvungen att beställa en hel årsprenumeration på 13 nummer, och därav ett pris på 863 kr.
Beställer gör ni här: tidningskungen.se

"Gay Times Magazine en av de äldsta gay tidningar i världen och grundades 1984. Gay Times Magazine hyllar homosexuella mäns livsstil och de senaste aktuella frågor från hela världen. Gay Times Magazine är fullmatad med de senaste modetrenderna, hetaste stilar på gatan, exklusiva intervjuer, litteratur, kommentarer, nutida musik och konst."

Annars en annan kuk kul gaypresent kanske den här muggen vore. Perfekt till kompisen att ha på jobbet.
Inga kommentarer: