Hetast just nu!

07 augusti, 2013

LG G2

LG's nya flaggskepp

G2 är LG´s nylanserade smartphone med en 5,2 tums FULL HD-skärm (1080 x 1920 pixlar). Kameran är på 13 megapixel och har bildstabilisator. Till exempel så när du filmar har den en funktion där du kan fokusera på ett rörligt objekt så som en artist på scen, och kameran följer då objektet och ställer in skärpan automatiskt. Quad-Core Snapdragon 800 på 2.26GHz, 2GB RAM (LPDDR3 800MHz) och ett batteri på 3 000 mAh-batteri.

I övrigt skiljer sig telefonen sig speciellt på en punkt jämfört med andra telefoner, och det är att den saknar fysiska knappar på vare sig framsida eller på sidor. Istället har man valt att placera knappar på baksidan, vilket enligt studier som LG gjort är mer lättillgängliga på en telefon med stor skärm, och dessutom orsakar det färre olyckor där användaren tappar telefonen när den ska justera volymen under ett samtal. Istället sitter volymknapparna i mitten på baksidans övre del, så som det kan ses på bilden ovan.

Telefonen kan fås i färgerna svart eller vitt med 16GB eller 32GB med internt minne. Pris ännu okänt, men räkna med i det övre segmentet, så någonstans runt 5 000 kr eller mer antagligen.

Inga kommentarer: