Hetast just nu!

30 maj, 2012

iPhone 5 - Färska rykten om designen

Så här blir den?

Det här kan mycket väl vara Apples nya telefon, antagligen kallad iPhone5. Metallram och även metall på baksidan, skärmen blir på 4 tum (samma bredd som iPhone 4, men lite högre) och kontakten har krympt, och hörlursutgången har förflyttats från ovansidan till undersidan. Jag har läst i kommentarer att många är skeptiska till de två sistnämnda sakerna. 

Men jag håller inte med att det skulle bli ett problem med kompatibla produkter som dockor osv som använder den standardiserade större kontakten. Jag ser inte varför man inte bara skulle kunna använda en adapter som kan sitta i dockan, så att man aldrig behöver bryr sig om den. Och för det andra börjar det mesta numera överföras trådlöst via bluetooth och AirPlay -WiFi.

Och den där biten med att hörlursuttaget flyttat plats är bara till fördel, men där är många istället negativa. Men jag menar på att om den sitter på undersidan behöver sladden aldrig bli ivägen för displayen, eller att den dinglar på baksidan. Även så om man har telefonen i fickan med undersidan och hörlurskontakten pekande uppåt så kommer man när man tar upp telefonen att få upp den rättvänd i handen.

9to5mac.com

Inga kommentarer: