Hetast just nu!

29 augusti, 2011

En bild på Kissie naken


Brukar aldrig läsa Kissies blogg, men så var det en länk till den på någon sida så va tvungen gå in och kika vad den där galningen har skrivit. Det första jag läser och ser bilder om är en tandborste hon använder som lyser upp hela munnen samtidigt som hon borstar tänderna. Och så tror hon att hon ska få blekta tänder av det, för en lite 2 kronors lampa som är inbyggt i en billig tandborste. Hur dum får denna människa vara, hon är verkligen sådär blåst som hon verkar eller?

Det är som att man tror en projektor men en inbyggd halogenlampa från Teknikmagasinet för 300kr ska ge Full HD och ljusstark bildkvalité på duken så som en riktig projektorlampa som kosta 3000kr.

För övrigt så hitta jag även en antagligen nytagen bild på Kisse, (se ovan) och jag förstår bara inte hur hon kan vilja se ut sådär, och att även andra vill se ut sådär och tycker det är snyggt. Usch och fy! Läst lite kommentarer hon fått också, och småtjejer går verkligen på det där, att man ska se ut sådär och att henne tandborste är cool och bra. Eeeeh!? Men titta på henne, stora tuttar, armar som att hon har anorexia, sen smalt huvud, stora läppar och stor hår så henne huvud ser större ut än hennes midja! Och vilket man inte ser på denna bild är att hennes ben är ungefär lika smala som hennes armar. Förstår inte hon, och henne så kallade fans att hon ser helt missbildad ut!?

Och det är så hon vill se ut... sjukt.

Inga kommentarer: