Hetast just nu!

19 juni, 2011

TönT - Det nya populära utestället

TönT

Tönt är det nya coola! Se bara hur populär serien Big Bang Theory är. Och vem kommer inte ihåg Steve Urkel från serien "Räkna med bråk" (Family Matters).


Afrobladet kan nu avslöja!
Jag (grundaren och ägaren av Afrobladet) Har planer på att öppna ett uteställe på Gotland som kommer att heta TönT. Där kommer man bland annat kunna beställa "en jävla töntdrink".

It´s cool to be on TönT

Varför just TönT?
Jo för T:na symboliserar lyckstolpar, parasoll eller palmer. Beroende på hur man vill framställa det just där utestället är placerat. Palmer för en karibisk ö, parasoll för en strand, och gatubelysning för stadsmiljö. Det viktiga är att utestället är placerat på en ö, just för att mellan T:na i TönT blir det texten "ön". TönT är med andra ord ett namn med slagkraft! Gästen kan antingen välja att säga man ska gå till "tönt" eller "ön" vilket som faller en bäst i smak. Tönt-ön kanske en del föredrar?

Hur kännerteckas TönT?
Vi kommer självklart att jobba fram en snygg layout av namnet och en logga tillsamman med någon av de bästa företagen inom det området. (Bilden ovan är bara en kladd självklart)

TönT sätter sig i huvudet
Det här är ett namn gjort för att kunder, turister, media osv ska ha lätt för att uppmärksamma och komma ihåg det, och förhoppningsvis kommer namnet att sprida sig. Åtminstone i Sverige, hur det går internationellt får visa sig då det inte är vana vid bokstaven "ö" och inte heller förstår den ursprungliga betydelsen av det svenska ordet tönt.

Planerad expandering
Efter Gotland när vi skaffat oss ett namn på marknaden så är tanken att vi ska expandera TönT vidare ut i världen. Vi letar redan tänkbara öar, och kommer nog först och främst inrikta oss på öar där mycket svenska turister vistas, så som Cypern, Ibiza, Mallorca m.fl.

Vidare produktutveckling
En tänkbar vidareutveckling är att man skulle kunna börja sälja kläder med det slagkraftiga namnet TönT™. En idé skulle kunna vara att sälja en kollektion under namnet "Cool by TönT" eller "TönT by Sweden"Intresserad av idén?
Är du intresserad av att köpa eller investera i den här affärsidén kan du kontakta mig. Till rätt pris kan jag tänka mig sälja idén helt där jag även tar del i royalty på förtjänsten. Jag har mycket andra bollar i luften redan som står på kö att förverkligas, så därav är en försäljning intressant.


TönT is the new Cool


TönT is a trademark, and soon a registered trademark ®
copyright © 2011
afrobladet.blogspot.com

Inga kommentarer: