Hetast just nu!

09 juni, 2011

Nintendo Wii UNintendo har presenterade sin nya Wii U, uppföljaren till den populära Wii konsolen.


Utdömd redan?
Jag förstår inte, vad ska man göra med skärmen, ett tv-spel spelar man väl på tvn?! Och hur bekvämt är det att sitta med den här kontrollen i handen när man spelar? Visserligen ser den mer bekväm ut att hålla i en iPad, då denna har "grepp" på baksidan, vilket ni själva får Googla fram en bild på om ni är nyfikna på vad jag menar. Ingen vet ju vad man ska ha en iPad till, men de säljer som smör i solsken. Så antagligen kommer väl Nintendo sälja bra av sin nya konsol också, även om ingen riktigt vet vad de ska ha den nya skärmen till. Eller har vi inte tröttnat på Wii nu, blir det här en stor flopp för Nintendo möjligtvis? Tycker alla jag känner som haft Wii har krängt bort sina för längesedan, just för att själva spelidéen blev tröttsam.

Inget fan av Wii
Jag var inget fan av Wii, och kommer antagligen inte bli ett fan av Wii U. Hålla på och swinga och vifta och se allmänt löjligt ut, och ha träningsvärk dagen efter. Nej tack! Och sen är spelen så hemskt löjliga, rent barnsliga och uselt ful grafik. Finna ju inga detaljer i spelen, det är bara gubbar med stora huvuden.

Kompitabel med gamla Wii
Den nya konsolen ser inte alls modern ut, och inte heller den nya handkontrollen med skärmen på. Ser helt plastigt och billigt ut, inget vidare design. Den ska i alla fall vara kompitabel med gamla Wii-spelen och Wii-tillbehören. Vid en fråga om vad den nya surfplatt-handkontrollen kommer att kosta så svarade Nintendo att den endast kommer att sälja ihop med konsolen, och går inte att köpa separat. Så med andra ord kan man bara ha en "superkontroll" till Wii U?

2 kommentarer:

din_mamma sa...

du är ett cpbarn som låter som en idiot. tack o hej

Afrobladet sa...

Tack mamma! :)