Hetast just nu!

18 februari, 2011

Nytt från HTC 2011

ChaCha 
  Salsa 
Desire S 
  Wildfire S 
 Incredible S 

Har personligen aldrig gillat designen på HTC (förutom Legenden), ser alltid lika "uppsvälda" ut och lite "billiga". Ok, kanske är för att de också brukar vara hyffsat billiga.

Nu kommer hur som helst 4 nya modeller från HTC, som de nu visar på mässan i Barcelona.Först har vi två nya smartphones.
ChaCha och Salsa har tagits fram speciellt för att fungera bra med sociala medier, och som har snabbknapp för att komma till Facebook på kortast möjliga tid. Knappen skall även ge ifrån sig ett svagt pulserande ljus när det finns möjlighet att dela med sig av innehåll eller uppdateringar via Facebook. Genom bara ett knapptryck kan du ta ett foto och slänga upp på Facebook, eller dela med dig av vad du lyssnar på genom att bara trycka på knappen när du lyssnar på musik. Båda lurarna kör Android 2.3.3 (Gingerbread).


  • ChaCha har även ett fysiskt tangentbord, har dubbla kameror varav den på baksidan har fem megapixlar, autofokus och LED-blixt. Kameran på framsidan fotar i VGA. Pekskärmen är på 2,6 tum med en upplösning på 480 x 320. 


  • Salsa har en lite större pekskärm på 3,4 tum men med samma upplösning, dock inget fysiskt tangentbord. Samma kameror på denna som ChaCha. Sen tre nya smartphones med HTC Sense


  • Desire S är uppföljaren till Desire. S har inspirerats av den aluminiumdesign som Legend har och är karvad ur ett stycke aluminium. Den kör Qualcomms nya processor MSM8255 Snapdragon på 1 GHz, har ett RAM-minne på 768 MB och en lagringskapacitet på 1,1 GB. En kamera på vardera sida, 5 MP med autofokus, HD-filmning (720p) och LED-blixt baktill och en VGA fram. Touchskärmen är på 3,7 tum och upplösningen på 480 x 800. Vikt 130 gram. 


  • Wildfire S är nästa Wildfire vilket betyder en kompakt smartphone till hyfsat rimligt pris. Det är en utav HTC:s minsta telefoner någonsin med sina 10,13 cm i längd och 5,94 cm i bredd. Skärmen är på 3,2 tum och det finns en kamera på 5 MP med autofokus på baksidan. Kommer i flera olika färger. 


  • Incredible S har en 4 tum stor WVGA Super LCD-skärm och ett surroundljud i stereo. Den har även en kamera på 8 MP med dubbla blixtar på baksidan och klarar av att skicka det du har filmat eller fotat till TV:n via DLNA. Framtill finns det också en kamera som möjliggör videosamtal. 


Alla telefoner kommer under andra kvartalet 2011, och priserna är ännu inte satta.Inga kommentarer: