Hetast just nu!

30 september, 2010

Säljstart idag för Apples nya musikspelare

iPod Nano (6:e generationen)

Aluminium design, 1,5" LCD Multi-Touchskärm, 7 olika färger, FM radio, Batteri 24 timmar non-stop musik, clip-fäste på baksidan. Och som vanlig till alla musikspelare så medföljer ett par hel värdelösa hörlurar.

Priser
8 GB 1 595 kronor*
16 GB 1 895 kronor*iPod Shuffle (4:e generationen)

Aluminium design, Endas knappar och ingen display, VoiceOver knapp som talar om låt och artistnamn på det du lyssnar på, 5 olika färger, Batteri 15 timmar non-stop musik, clip-fäste på baksidan. Och som vanlig till alla musikspelare så medföljer ett par hel värdelösa hörlurar.

Pris
2 GB 479 kronor*


 iPad Touch (4:e generatiomem)
med Apple iOS 4.1

3,5" LED Retina Multi-Touchskärm (samma som i iPhone 4), Videoinspelning i HD, kamera på baksidan  0,7 megapixel (ja du läste rätt, men den kan filma i HD 720p), kamera på framsidan med VGA-kvalitet är lika med ? megapixel. FaceTime videosamtal, tillgång till App Store och iTunes för alla Appar och musik, Inbyggd högtalare, Safari webläsare, Wi-Fi, Bluetooth, kalander, och så vidare, En  iPhone 4 utan telefonfunktion kort och gott? Batteri 40 timmar non-stop musik, 7 timmar non-stop video. Och som vanlig till alla musikspelare så medföljer återigen ett par hel värdelösa hörlurar.

Priser
8 GB 2 295 kronor*
32 GB 3 095 kronor*
64 GB 4 095 kronor*Nytt från Apple!
Apple uppdaterar sina musikspelare, iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Touch får alla förfinad insida och nyslipad utsida.

De nya spelarna beräknas finnas i butik idag 30:e september!*Priser tagna från Apple.se
Länkar till respektive spelare
iPod Shuffle
iPod Nano
iPod Touch

Inga kommentarer: