Hetast just nu!

24 maj, 2010

Biopremiär - v.21


Torsdag 28 maj -
Sex and the City 2


Vad händer efter att du sagt ”ja”? Livet har allt som tjejerna någonsin drömt om, men det skulle ju inte vara ”Sex and the City” om det inte innehöll några fler överraskningar… denna gång i form av ett glamoröst, solstänkt äventyr som sveper tjejerna bort från New York till en av de mest luxuösa, exotiska och levande platsernapå jorden, där festen aldrig tar slut och det är något mystiskt bakom varje hörn. Det är en flykt som kommer precis i rätt ögonblick för våra fyra vänner, som finner sig själva i – och kämpar mot det – de traditionella rollerna av äktenskap, föräldraskap och mer.
Trots allt, ibland bara måste man komma iväg med tjejerna.

Regi: Michael Patrick King
Genre: Komedi
Speltid: 2h 27m
Skådespelare: Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, m.fl.Fredag 29 maj -
Youth in Revolt

Tonårskillen Nick Twisp lever i en småjobbig hemmiljö där mammans senaste snubbesysslar med tvivelaktiga affärer. Men det är inte bara hemma han har det jobbigt, hela hans liv är ett kaos. För att mammansstora kärlek inte ska bli ihjälslagen övertygar han familjen om att det är perfekt läge för en spontan semester för hela familjen..

Nick är inte överlycklig precis. Men när man inte väntar sig något kul, det är då det händer. Plötsligt står hon där, Sheeni, Nicks drömtjej, tjejen som ska förvandla honom från nörd och oskuld till en erfaren och cool snubbe. Men ödet gör det inte lätt för någon av dem och snart är livet en katastrof för både för honom och alla runt omkring.

Regi: Miguel Arteta
Genre: Komedi
Speltid: 1h 29m
Skådespelare: Michael Cera, Zach Galigianakis, Steve Buscemi, m.fl.


Inga kommentarer: