Hetast just nu!

31 maj, 2010

Biopremiär - v.22


Fredag 4 juni -
Dear John


En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i enannan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut.

Jag såg filmen igår och tårarna var väldigt nära flera gånger. Antingen var jag väldigt känsolsam igår kväll, eller så påverkade filmen mig genom egna personliga delar av mitt liv. Det var en väldigt bra film i alla fall. Jag kan absolut rekomendera den!

Regi: Lasse Hallström
Genre: Drama, Romantik
Speltid: 1h 47m
Skådespelare: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins, m.fl.

Fredag 4 juni -
Kommissarie Späck

Kommissarie Mårten Späck har kallats till en brottsplats där en kropp hittats genomborrade med knivar, gafflar, skedar och en högaffel. Till allas förvåning drar Kommissarie Späck slutsatsen att det rör sig om ett självmord. Späck ser kopplingar till andra självmord och konstaterar att kåren fått en galen seriesjälvmördare på halsen. Han kommersnartpå andra tankar när hans råbarkade kollega Grünvald Karlsson hittar andra spår – något som leder till något större än vad dekunnat ana. En ny kollega, superpolisen Irene Snusk kopplas inpå fallet. Tillsammans ska trion lösa ett av de viktigaste fallen i svensk kriminalhistoria.

Regi: Fredde Granberg
Genre: Komedi, Svensk
Speltid: Ingen info
Skådespelare: Cecilia Frode, Johan Hedenberg, Leif Andrée, m.fl.
Fredag 4 juni -
Varning för vilda djur (sv.tal)


Mitt i vildmarken bygger ett stort företag upp en ny förort, men vad de inte vet är att hela skogen är full av vilda djur som inte alls är med på det. Dave och hans familj har flyttat ut i vildmarken i ett nytt tjusigt hus och jobbar för fullt med att hugga ner skogen för att bygga upp hus och affärer. Men, vilddjuren går till attack och gör allt för att planerna inte ska gå i lås. Ett galet roligt äventyr där människan står mot djuren.

Regi: Roger Kumble
Genre: Komedi
Speltid: Ingen info
Skådespelare: Brendan Fraser, Brooke Shields, m.fl.

Inga kommentarer: