Hetast just nu!

12 januari, 2010

Volvo XC60 - R-Design

Nu kommer Volvo XC60 i sportig R-Design version.

Volvo vill förstärka sportigheten i modellen med både yttre och inre modifieringar för en ökad körupplevelse. Paketet ger bilen ändrat utseende med bland annat backspegelkåpor, lister och dekorer i matt metallfinish, hasplåtar och dubbla avgasrör i krom.

Hjulen får nya femekrade aluminiumfälgar av modellen Cratus som också blir unika för R-Designmodellerna. Standardstorleken blir 18 tum, men kommer också att finnasn i 20-tumsversion som tillval. Storleken är ny för Volvo XC60 och endast tillgänglig via R-Design. En annan nyhet är att bilens nedersta del färganpassas med resten av karossen.

Sportchassi
Det styvare sportchassit i R-Design ska ge bilen distinktare köregenskaper och en nyare styrväxel ska korta responstiden till styrningen så att föraren får en mer exakty känsla för bilen och vägbanan.

R-Design innebär också att kupén domineras av metall-temat i dekoren. Ratt, dörrlister och mittkonsol får aluminiuminlägg och pedalerna kommer i aluminium med gummiräfflor för greppets skull.

Tvåfärgad klädsel
Klädseln blir tvåfärgad med mönster som återkommer på andra ställen i kupén. Sätena kan fås i två färgkombinationer och framstolarna kommer att kunna ställas in i två hårdheter.

Inga kommentarer: