Hetast just nu!

09 januari, 2010

Freedom Tray - Made in America


Vem köper sådan här skit? Man förvånas ju aldrig över vad tv-shop försöker sälja, men tar inte den här priset i onödighet? Vem vill släpa runt på en bricka överallt, är det verkligen "freedom"?

Det är så dåligt så man inte kan låta bli att skratta åt hela idén, och än mindre åt själva reklamen och personernas reaktioner i reklamfilmen över hur bra produkten är. De är så nöjda allihopa! Made in America, used everywhere. Nu måste man vara stolt att vara Amerikan!

Det viktigaste med precis ALLA tv-shop produkter, det är att de ska ta liten plats att förvara. Försöker de sälja ett stort träningsredskap, då vill de gärna demonstrera hur bra den får plats under sängen. Wohla, borta! Och det är typ där träningsredskapet ligger sen i 2 år och samlar damm. Sen försöker man sälja skiten eller bara kör den direkt till tippen.

Det bästa i hela klippet, 27 sekunder in i reklamen. Familjen som sitter på golvet, en meter ifrån tv:n. Bara för de har en Freedom Tray! Så det är därför jag aldrig sitter på golvet och tittar på tv och äter chips och dricker cola, det är inte för att jag har en soffa att sitta i, utan det är för jag saknar en Freedom Tray. Lyx den där familjen!

FreedomTray.com

Inga kommentarer: