Hetast just nu!

08 januari, 2010

FilmtipshörnanTänkte komma med filmtips nu när det är så kallt och trist ute.

Har varit snäll och länkat trailers på alla filmerna. Bara att klicka på bilderna nedanför (håll gärna shift nedtryck samtidigt som ni klickar, då får ni upp trailerna i ett nytt fönster och hålls kvar på bloggen)


Zombieland action/komedi/skräck
Galen påkostad Zombie komedi. Vet inte direkt om det finns någon handling i filmen, men den är helt klart underhållande!
Next Day Air komedi
Tokrolig komedi om två killar som av misstag får ett paket med kokain leverat till sig, som var menat till deras granne. Ända tanken de har är att sälja allt och tjäna pengar på det. Men allt går inte som det var tänkt, för det var ju inte deras kokain...


My Sisters Keeper drama
Väldigt rörande film om Kate, en tjej med cancer. Hon lever tack vara att hennes yngre syster Anna fungerar som donator. Men en dag vill inte Anna vara donator längre, hon vill leva ett normalt liv. Detta innebär såklart att Kate kommer dö.


Inglourious Basterds drama/krig
Utspelar sig i Frankrike som är occuperat av nazisterna under andra världskriget. En Grupp judisk-amerikanska soldater kända som The Basterds är utvalda att sprida skräck med brutala metoder. Och de gillar inte nazister!


Terminator 4 - Salvation action/sci-fi
Filmen utspelar sig år 2018. Skynet och dess Terminators har tagit över världen. Nu gäller det för John Connor att gör något åt det. Ren action och specialeffekter genom hela filmen. Så höj ljudet på bioanläggningen!


Baksmällan (The Hangover) komedi
2009 års roligaste film! Häng med 4 grabbar till Las Vegas, vakna upp med världens baksmälla där du inte minns någonting av gårdagen. Här händer allt, måste ses!!!Transformers 2 - Revenge of the Fallen action/sci-fi
2009 års bästa film? Har ni inte sett 1an så se den först! Vet inte hur man ska förklara filmen kort. Robotar som kan förvandla sig till bilar? Låter ju som årets bästa film... Kolla trailern så förstår ni.Carriers thriller/skräck
Fyra vänner flyr från pandemiepedemin. Alla kan vara smittbärare, så det gäller att inte bli för närgången med andra, de som nu fortfarande lever. Helt ok filmMiss March komedi
Sanslöst rolig komedi, en av 2009 års roligaste! En kille vaknar ur en koma. Inser att hans drömtjej från high school blivit miss march och bestämmer sig för att åka på en roadtrip med sin galna kompis, för att sen planka in på Playboy Mansion.


Avatar action/sci-fi BIO-TIPS!
Nästan alla har redan sett den på bio, men om inte. Gå se den nu!

Inga kommentarer: