Hetast just nu!

02 juli, 2012

Förändringar på Afrobladet

Mer fokus på inlägg

Afrobladet växer, och därav måste vi också förnya och förbättra så vi kan växa ännu mer. Vi jobbar ständigt med förbättringar för att bloggen ska bli så tillfredsställande som möjligt för er läsare. Därför har vi nu valt att skala bort allt klotter runtomkring som stör, och lagt fokus på inläggen istället.

Ändringar:

  • Välkomstbannern längst upp har fått ett nytt utseende anpassat till bloggens bakgrund
  • Sökrutan är borttagen - Använd istället sökrutan i navigationsbaren längst upp på skärmen
  • Klockan är borttagen - Den kändes onödig då alla redan har klocka på sin dator/mobil
  • Undersökningen är borttagen - Vid eventuell ny undersökning tittar vi då närmare på hur vi på bästa sätt kan placerar den
  •  UNICEF bilden är borttagen - Vi stödjer och skänker fortfarande pengar, men bild och länk till dem har vi för tillfället valt att ta bort för att sidan ska bli renare
  • Besöksantal och bloggarkiv har flyttats till ett separat fönster längst ner på sidan, efter de aktuella blogginläggen


Även så har vi börjat med reklambanners som ni ser. Detta är för att vi ska kunna fortsätta driva bloggen, så det ska inte ses som något negativt. Vi försöker göra annonserna så lite störande som det är möjligt, så att ni läsare inte ska behöva känna att ni har dem "in your face" helatiden.

Vi hoppas ni är nöjda med ändringarna, vi tror de här bli bättre för alla! Har ni önskemål eller förslag på förbättringar är ni alltid välkomna att lämna en kommentar.


Men vänliga hälsningar Afrobladet Crew

Inga kommentarer: